Tvoj účet nieje VIP.
Preto sú tvoje funkcie a možnosti značne obmedzené.
Pre aktiváciu VIP klikni sem.

Grantchester - 3.serie (2017)(CZ/EN)[TvRip][HEVC][1080pHD] = CSFD 77% | SkTorrent.eu

Cz-SkTorrent open Tracker, na volné zdieľanie súborov. Pridajte sa k našej komunite a získajte prístup k tisícom torrentov.

  • vysoká rýchlosť
  • úplne zdarma
  • prevažne Slovenská a Česká scéna
  • ste tu s nami už 10 rokov - Ďakujeme
  • Vitaj Guest (Login) Ako stahovat
    torrenty?
    Torrenty:
    v1 textová
    v2 obrázková
    Ako sa stat
    Uploaderom
    Online
    Filmy
    Forum
    Pravidlá
    SkTSocial
    BitTorrent
    klient
    Meno: Heslo:
    Zaregistrovat
    Po zaregistrovaní mozte volne stahovat
    Zabudol som heslo

    Grantchester - 3.serie (2017)(CZ/EN)[TvRip][HEVC][1080pHD] = CSFD 77% Názov:Grantchester - 3.serie (2017)(CZ/EN)[TvRip][HEVC][1080pHD] = CSFD 77% Hodnocení:N/A Stiahnut
    Pozriet Online
    Kategória:Seriál - Velikost:8.8 GB BitTorrent klient
    Pridaný: Súbory:
    Skontrolován:2021-03-16 Peerov:0 (Seed: 0, Leech: 0)
    Zaner:Drama,Krimi,Mysteriozni Uploader:Uvidis, az ked budes
    VIP
    Kúp nám Pivo 1,10€

    Kúp nám Pivo

    Pridaj do zalozky
    Pridaj do zalozky






    Reverend Sidney Chambers na stopě zločinu – III. řada


    WIKIPEDIA

    Jazyk: CZ / EN
    Titulky: CZ - skryté pro neslyšící
    Žánr: Krimi / Drama / Mysteriózní
    Rok výroby: 2017 ( dabing 2019 )
    Originální název: Grantchester
    Vysílání: duben - červen 2019
    Délka: 6 x 46 min.
    Bonusy: Ne
         
    Detektivní seriál z produkce britské ITV vznikl podle povídek anglického spisovatele, filmového dokumentaristy, televizního producenta a dramatika Jamese Runcieho. Jeho hrdinou je mladý reverend anglikánské církve Sidney Chambers z malebného Grantchesteru, nacházejícího se pár mil od univerzitního města Cambridge. Děj je zasazen do první poloviny 50. let. Mladý, poněkud nekonvenční vikář se slabostí pro jazz a whiskey, bojoval ve druhé světové válce, odkud si odnesl nepěkné vzpomínky. Zvídavý mladý muž se shodou okolností pustí do vyšetřování zločinu a spojí síly s místním policejním detektivem Geordiem Keatingem. Oba muži si přes počáteční nedůvěru padnou do noty a při vyšetřování se vzájemně doplňují.

    Hlavní roli reverenda Chamberse v seriálu ztvárnil James Norton, vycházející hvězda britské televizní i filmové tvorby (Šťastné údolí, Vojna a mír, Smrt přichází do Pemberley, McMafia), v roli inspektora Keatinga vystupuje méně známý, ale osvědčený, převážně televizní herec Robson Green.
    V letech 2014–2017 vznikly tři šestidílné řady a stanice ITV potvrdila, že se hrdinové brzy vrátí v řadě čtvrté.

    1. část - 19.4.2019 - 00:00 - 46 min.

    Duchovní by měl jít ostatním příkladem, někdy je to ovšem zatraceně složité. Sidney se ocitá mezi mlýnskými kameny přísných požadavků nového arcijáhna na jedné straně a svých citů k Amandě na straně druhé. Potom zavolá Geordie, že mají práci. V jednom z cambridgeských kostelů byl nalezen mrtev doktor Atwell, bývalý vrchní lékař v Dubovém háji, ústavu pro slabomyslné. Tělo nevykazuje žádné známky vnějších poranění, zato je plné vody. Prohlídka Atwellova domu navíc prozradí, že tušil, že brzy zemře. V ložnici také objeví mrtvého ptáka, podobného, jaký Sidneyho v noci překvapil na faře. Takový je počátek případu, na jehož konci jednomu z našich přátel půjde doopravdy o život.

    2. část - 24.4.2019 - 22:05 - 46 min.

    Existuje svět skutečný a ten, který bychom si jen přáli. V tom skutečném probíhá v Grantchesteru kriketový zápas a v dresu domácích kromě Sidneyho s Geordiem nastupuje také pákistánský mladík Zafar, jehož kapitán Geoff Towler zjevně moc nemusí. A zatímco se muži věnují sportovnímu zápolení, ženy pod dohledem upjaté paní Towlerové připravují občerstvení. Po zápase se Zafar zajímá, co by obnášela konverze na anglikánskou víru. To už se ale dělá většině hráčů, včetně Zafara, špatně. Zřejmě nějaká lehká otrava, nebo by za tím mohlo být i prošlé pivo, které kapitán družstva koupil lacino pod rukou. Jenže na druhý den se ukáže, že zatímco se všichni ostatní zotavili, Zafar v noci zemřel. Z neškodné venkovské lapálie se tak rázem stává policejní případ, během jehož vyšetřování Sidney s Geordiem čelí i ryze soukromým dilematům.

    3. část - 15.5.2019 - 22:10 - 46 min.

    Život je krátký a měli bychom se snažit žít ho naplno, teď a tady. Leonard doprovází na poštu slečnu Hilary Franklinovou, s níž se seznámil při vyšetřování případu Dubový háj. Krátce po jejich příchodu vtrhne na pobočku lupič v montérkách a plynové masce a když se Leonard zastane mladé Wendy Parkerové za přepážkou, slízne úder pistolí přes obličej. Ve vsi je pochopitelně za hrdinu a obdiv slečny Hilary nezná mezí. Stopa vede do autoservisu jistého Waltera Dunna, násilníka se záznamem za přepadení a ozbrojenou loupež. Případ se zdá být vyřešen, v servisu ale policie nachází jen Walterovo mrtvé tělo. Zastřelen z bezprostřední blízkosti pistolí ráže devět milimetrů, tedy velmi pravděpodobně zbraní použitou při přepadení pošty v Grantchesteru. A vzápětí je přepadena pošta v sousedním Elsworthu. Zloději byli tentokrát dva a podle očitého svědka byl jeden z nich žena.

    4. část - 22.5.2019 - 22:20 - 46 min.

    V každém z nás zuří válka, onen odvěký boj mezi tělem a duší. Sidney s Amandou, Leonard s Hilary i Geordie s Margaret o tom vědí své. A nejen oni. V továrně zbožného Ezry Garstona je nalezeno tělo dvaadvacetileté Josephine Suttonové. Vypadá to, že v opilosti spadla z výšky, jisté indicie ale nasvědčují tomu, že tak jednoduché to zase nebude. Vyšetřování navíc zkomplikuje příjezd superintendanta Baldwina, který se má jako čestný host zúčastnit nadcházejícího policejního plesu, neoficiálně ovšem Geordieho požádá, aby v případu Garston postupoval s maximální diskrétností. Tomu se to samozřejmě nelíbí, vzpoura proti nadřízenému ho ale přijde velice draho.

    5. část - 31.5.2019 - 00:20 - 46 min.

    Člověk někdy potřebuje čas jen sám pro sebe, aby si utřídil myšlenky a rozhodl se, kudy v životě dál. Právě proto Sidney odložil kolárek a opustil své místo na faře. Cestou na sever navštěvuje Ronnieho, žijícího v romské komunitě, kterého chce přesvědčit, aby vrátil peníze, jež sebral paní Maguireové. Na místě ovšem záhy zjišťuje, že to celé nebude tak jednoduché, jak si představoval. Ba co hůř, v táboře dojde k vraždě a Sidney se ocitne v roli hlavního podezřelého. Je na něm, aby odhalil skutečného pachatele, tentokrát ovšem bez pomoci Geordieho, který je daleko a navíc má po prozrazení své nevěry vlastních problémů až nad hlavu.

    6. část - 5.6.2019 - 22:25 - 46 min.

    Láska přináší trápení anebo naději, především ale musíme mít dost odvahy otevřít jí svá srdce. Po ultimátu, které dostal od Amandy, se Sidney rozhoduje definitivně opustit církev. Zbývá jen poslat rezignaci biskupovi. Plánování společného života ale musí ještě chvíli počkat. To když Archie Reilly přijde s historkou, že se ho na louce za vesnicí pokusil někdo unést. Rodiče incident připisují chlapcově bujné představivosti a Geordie je ochoten jim věřit, potom však Archieho starší bratr Jacob opravdu zmizí. Pátrání po chlapci zasáhne celou komunitu a odhalí pravdu nejen o jeho únosci.

     
                         
       
       








    doboska, tetrov_cierny, levice, stetson2020, BERUJIZEZADU, Trip77,

    + Pridaj vlastnu verziu tohto torrentu +


    Upozornenie:
    Ziadny zo zobrazených súborov sa nenachádza na tomto serveri. Server slúzi len k síreniu vlastnorucne vytvorených aplikácií, videí, hudby ai. Autori stránok nenesú ziadnu zodpovednost za zverejnené odkazy, komentáre a obsah súborov. Vsetky komentáre, odkazy, súbory ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi sem vkladáte na vlastnú zodpovednost. Autori stránok si vyhradzujú právo cenzúry odkazov, komentárov príp. súborov, ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi a dobrými mravmi. Dodrzujte pravidlá!


    No comments...


    Back

    Na serveru se nenalézají zádne soubory. Za odkazy jsou výhradně zodpovědní uzivatelé a návstěvníci tohoto trackeru. Administrátor není zodpovědný za pridaný obsah ani za skody zpusobené uzivateli. Nesmíte pouzívat tuto webovou stránku pro distribuovaní nebo download zádného materiálu pokud nemáte povolení od príslusného vlastníka práv. Uzivatelé jsou zodpovědní za dodrzování těchto pravidel a podmínek. Owner má právo kdykoliv změnit pravidla tohoto trackeru.

    [ Script trval: 0.141 sec. ] - [ GZIP: disabled ]
    Je zhruba 12:56
    sql

    TOPlist